موافقت با ایجاد و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسی در دانشگاه بیرجند

۰۷ آذر ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۰ کد : ۲۵۹۹۲ اخبار برگزیده
دکتر محمدجواد سلمانپور، معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان با ایجاد و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسی جهت دانشجویان و زبان آموزان بین المللی در دانشگاه بیرجند موافقت کرد.
موافقت با ایجاد و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسی در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان، طی نامه‌ای به رئیس دانشگاه بیرجند، با ایجاد و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسی در دانشگاه بیرجند موافقت کرد.
در این نامه آمده است؛ عطف به نامه شماره 5224 مورخ 2 آبان 1402 مبنی بر تقاضای دانشگاه بیرجند در خصوص راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان، پیرو بررسی به عمل آمده در اداره کل امور دانشجویان بین الملل، موضوع در جلسه کارگروه جذب و پذیرش مورخ 29 آبان ماه جاری مطرح و به شرط رعایت مفاد مندرج در شیوه نامه اجرایی مراکز آموزش زبان فارسی، با فعالیت مرکز آموزش زبان فارسی جهت دانشجویان و زبان آموزان بین المللی به مدت دو سال موافقت نهایی گردید.
موافقت با ایجاد این مرکز در پی پیگیری و درخواست دانشگاه بیرجند برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان بین الملل انجام شده است.