حضور دانشگاهیان دانشگاه بیرجند در راهپیمایی روز قدس

۱۸ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۱:۲۷ کد : ۲۷۳۰۱ اخبار برگزیده
دانشگاهیان دانشگاه بیرجند با حضور پرشور خود در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان همگام با مردم شهیدپرور و ولایی بیرجند در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند.
حضور دانشگاهیان دانشگاه بیرجند در راهپیمایی روز قدس

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، اعضای هیأت رئیسه،  اعضای هیأت علمی، یاوران علمی و دانشجویان دانشگاه بیرجند با حضور پرشور در راهپیمایی با شکوه روز قدس، دوشادوش اقشار مختلف مردم از ملت مظلوم فلسطین و مردم بی پناه غزه حمایت کردند و با فریاد مرگ بر صهیونیسم، مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا، خواستار نابودی اسرائیل، توقف جنگ نابرابر و کشتار مردم مظلوم غزه شدند.
دانشگاهیان بیرجند، ضمن تجدید میثاق با آرمان های بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) و پیروی از رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب، ضمن حمایت از آرمان‌های مردم مقاوم فلسطین، اعلام کردند که فلسطینیان هرگز تنها نخواهد ماند و تا نابودی کامل رژیم اشغالگر قدس این حمایت، جهاد و مقاومت ادامه خواهد داشت.
دانشگاهیان با سر دادن شعارهایی علیه رژیم غاصب ، کودک کش و تروریسم صهیونیستی و استکبار جهانی،  انزجار خود را  از جنایات این رژیم جعلی ابراز داشتند.

آخرین ویرایش۱۸ فروردین ۱۴۰۳