با برگزاری رقابت داوطلبان گروه‌ علوم تجربی؛

آزمون سراسری (نوبت اول) سال ۱۴۰۳ به پایان رسید

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۵:۰۰ کد : ۲۷۴۸۹ اخبار برگزیده
با برگزاری آزمون سراسری گروه‌ علوم تجربی در استان خراسان جنوبی، صبح روز جمعه ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ با موفقیت به ایستگاه پایانی رسید.
آزمون سراسری (نوبت اول) سال ۱۴۰۳ به پایان رسید

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، آزمون سراسری گروه‌ علوم تجربی در استان خراسان جنوبی با حضور 5638 نفر داوطلب برگزار شد و نوبت اول آزمون سراسری 1403 با موفقیت به ایستگاه پایانی رسید.
تعداد 2757 داوطلب گروه آزمایشی علوم تجربی در دانشگاه بیرجند، در حوزه‌های فرعی پردیس علوم، پردیس مهندسی، پردیس علوم رفتاری، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، سالن امید دانشگاه بیرجند به رقابت پرداختند که تعداد 1904 نفر داوطلب زن و 853 نفر داوطلب مرد بودند.
در کل کشور تعداد 501 هزار و 810 داوطلب در گروه تجربی حضور دارند که 355 هزار و 508 نفر معادل 67 درصد داوطلبان زن و تعداد 166 هزار و 302 نفر معادل 33درصد داوطلبان مرد هستند.
حضور و نظارت رئیس دانشگاه و رئیس ستاد استانی آزمون سراسری خراسان جنوبی و سایر مسئولان در تمامی مراحل برگزاری آزمون سراسری نوبت اول از نکات حائز اهمیت در این آزمون بود.