به همت دانشکده فنی فردوس برگزار شد

یادواره بزرگ شبی با شهدا

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۲ کد : ۲۷۶۷۲ اخبار دانشکده‌ها
مراسم شبی با شهدا، همزمان با ایام شهادت امام صادق(ع) به همت بسیج دانشجویی و هئیت انصارالمهدی دانشکده فنی فردوس با روایت گری مهندس داود دهقان از شیراز در محل گلزار شهدای شهر فردوس برگزار شد
یادواره بزرگ شبی با شهدا

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند مراسم شبی با شهدا به همت پایگاه های بسیج دانشجویی شهید آوینی، کوثر، هئیت انصارالمهدی و امور فرهنگی دانشکده مهندسی در محل گلزار شهدای شهر فردوس برگزار گردید.
میهمانان این محفل شهدایی از حضور مداح اهل‌بیت حاج عباس واعظی از مشهد، راوی دفاع مقدس، مهندس داود دهقان از شیراز و مجری صدا و سیمای خراسان جنوبی آقای ایمان خوشحال بهره بردند و رزق خود را از شهدا و امام جعفر صادق(ع) گرفتند. در پایان مراسم نیز قرعه کشی مسافر کربلا انجام شد که براساس این قرعه کشی تعداد 15 نفر از مردم شهرستان و 18 نفر از دانشجویان دانشکده مهندسی با دعوت اباعبدالله عازم کربلا خواهند شد.