پیام تبریک دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند به جناب آقای دکتر سیدحسن هاشمی، نماینده محترم منتخب مردم شریف بیرجند، درمیان و خوسف

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۵۲ کد : ۲۷۷۵۳ اخبار برگزیده

متن پیام رئیس دانشگاه بیرجند به شرح زیر است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر سیدحسن هاشمی
نماینده محترم منتخب مردم شریف بیرجند، درمیان و خوسف

با سلام و ادب

با نهایت افتخار و اعتزاز و به نمایندگی از جامعه دانشگاهی استان، اینجانب افتخار دارم تا تبریکات صمیمانه خود را به مناسبت انتخاب شایسته‌ حضرتعالی، به عنوان نماینده مردم شریف حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی ابراز دارم.
بی‌شک این انتخاب بایسته، نشان از بینش و اعتماد عمیق مردم به توانمندی‌ها و اراده جنابعالی برای خدمت‌رسانی و پیشبرد اهداف عالیه انقلاب اسلامی در این خطه از سرزمین ایران اسلامی دارد. دانشگاه بیرجند، با امیدواری و اشتیاق فراوان، آماده همکاری نزدیک با جنابعالی برای تحقق این برنامه‌ها و پیشبرد اهداف علمی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی منطقه می‌باشد.
اینجانب مصمم به ایجاد پل‌های مستحکم بین دانشگاه بیرجند و مجلس شورای اسلامی با هدف هم‌افزایی و تعامل سازنده و در راستای پیشرفت و توسعه پایدار منطقه و کشور می‌باشم. اطمینان دارم که با حضور فعال و مؤثرتان در مجلس، شاهد تحولات مثبت و چشمگیری در عرصه‌های مختلف خواهیم بود.
بار دیگر، تبریکات خالصانه خود را تقدیم می‌دارم و برای جنابعالی آرزوی توفیق روزافزون در خدمت به مردم شریف و اعتلای نام ایران اسلامی دارم.

‎                                                                                                              با احترام‌‎⁦⁧
                                                                                                              احمدلامعی گیو
                                                                                                              رئیس دانشگاه بیرجند و رئیس شورای آموزش عالی خراسان جنوبی‌‎