برگزاری ششمین نشست دبیران کانون های علمی -فرهنگی ایثار دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور در دانشگاه خوارزمی

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۳:۵۰ کد : ۲۷۸۹۸ اخبار دانشکده‌ها
ششمین نشست دبیران کانون های علمی -فرهنگی ایثار دانشگاه ها وموسسات آموزش عالی سراسر کشور در دانشگاه خوارزمی برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، ششمین نشست دبیران کانون های علمی -فرهنگی ایثار دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور با حضور دبیران کانون های علمی -فرهنگی ایثار دانشگاه برگزار شد. این نشست با همکاری اداره کل امور دانشجویان شاهد وایثارگر سازمان امور دانشجویان وزارت عتف،از تاریخ ۲۵ لغایت ۲۷ اردیبهشت ماه جاری ،میزبان ۱۲۰ نفر ازدبیران کانون های علمی -فرهنگی ایثار دانشگاه ها وموسسات آموزش عالی سراسر کشور در دانشگاه خوارزمی بود.
این نشست با حضور دبیران کانون های علمی -فرهنگی ایثار  بر سر مزار مطهرشهدای گمنام و ادای احترام به مقام شامخ شهید وشهادت رسما آغاز و طی دو روز با برنامه ها وجلسات فشرده ادامه یافت.