امروز    سه شنبه , 21/آذر/1396

برگزار مراسم عزاداری امام حسین (ع) توسط هیئت دانشجویی مکتب الحسن (ع)
شنبه, 15 آبان 1395 ساعت 09:05

نم نم باران شروع شده است. هوا تاریک است و صدای اذان مغرب به تو می‌گوید که روز به پایان رسیده است. این‌جا و این‌گوشه شهر اما تازه همه چیز دارد آغاز می‌شود. هیچ کس اما کلافه و عصبانی نیست. ورودی مراسم چند متر آن طرف تر است. جایی حوالی میدان آزادی و دانشکده بهداشت سرایان

این جا یک هیات دانشجویی است. هیاتی که بی‌ادعا و بی‌سروصدا، یکی از بهترین نمونه‌های عزاداری است که شور حسینی را با شعور حسینی همراه کرده است.

در جلوی درب ورودی خادمان هیات منتظرند تا با یک لبخند، به تو خوشامد بگویند و راهنمایی‌ات کنند. خادمانی که خودشان دانشجوی همین دانشگاه‌اند و عضو همین هیات متفاوت. هیاتی که این روزها خیلی بیشتر از قبل اسمش سر زبان‌ها افتاده. هیات «مکتب الحسن» هیئت دانشجویی دانشکده کشاورزی سرایان.

این هیئت دانشجویی کارخود را با ورودی سال 88 و جناب آقای خسرو شیری آغاز کرده و کماکان بعد از گذشت هفت سال ،این بار با مسولیت سید سجاد هاشمی به کار خود ادامه میدهد.

mod_vvisit_counterکل بازدیدها191216

آی پی شما : 54.90.207.75