امروز    سه شنبه , 21/آذر/1396

جشن معارفه دانشجویان جدیدالورود
شنبه, 15 آبان 1395 ساعت 09:23

روز سه شنبه مورخه 95.08.04 باهمکاری اداره آموزش دانشکده کشاورزی و انجمن های علمی دانشجویی دانشکده مراسمی در نمازخانه دانشکده برای  دانشجویان جدیدالورود تدارک دیده شد.
که در ابتدای مراسم حاج آقا ابراهیم زاده  و جناب آقای مهندس اسعدیان به نوبه ی خود ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان جدید الورود آنها را با فضا آموزشی،رشته تحصیلی آشنا کردند و از هریک از دانشجویان خواستند در جایگاهی که قرار دارند با نظم و برنامه ریزی خاص رسالت خود را انجام دهند.
در ادامه برنامه خانم ثقفی استاد و مسئول قسمت آموزش دانشکده کشاورزی ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان جدیدالورود و معرفی خود از دانشجویان خواست که جهت رفع مشکلات آموزشی و انتخاب واحد خود دقت لازم را نمایند تا در طول ترم دچار مشکل نشوند.
و درپایان مراسم از دانشجویان جدید الورود پذیرایی شد و به رسم یاد بود هدایایی به این عزیزان داده شد.

altaltaltalt

mod_vvisit_counterکل بازدیدها191216