امروز    سه شنبه , 04/مهر/1396

اشتغال متناسب با مهارت دانشجوی موفق دانشکده کشاورزی سرایان
یکشنبه, 22 مرداد 1396 ساعت 16:16

گفتگو با دانشجوی موفق دانشکده کشاورزی سرایان :

*لطفا خودتان را معرفی کنید؟

بنام خدا من ابراهیم زارعی متولد 1372 ساکن استان بوشهر و متولد شهر کاکی هستم.
در حال حاضر در حال تحصیل در مقطع کارشناسی رشته زراعت و اصلاح نباتات در دانشکده کشاورزی سرایان میباشم.

*هدف شما از آمدن به این رشته چه بود؟
در قدم اول سعی کردم تجربیات یه کشاورزی سنتی کار و علم یک دانشجوی رشته کشاورزی رو در کنار هم مانند یه پازل قرار بدم و در قدم بعد تلاش کردم با استفاده از این تجربیات و کارهای علمی که شده به یک نتیجه که همان محصول مطلوب با راندمان بالاست دست پیدا کنم که خداروشکر تا حدودی به این امر محقق شد.

*تا به امروز چه محصولاتی کشت نموده اید؟

محصولاتی که تا به امروز هم بصورت تجربی و هم به صورت علمی کار کردم را میتوان به صیفی جات ومحصولات گلخانه ای دسته بندی کرد ؛
گلخانه ای که شما توت فرنگی و خیار داربستی میشود و صیفی جات نیز شامل هندوانه ، بادمجان و گوجه فرنگی.

*آیا کارهای پژوهشی و فرهنگی نیز داشته اید؟
بله؛  با هم کاری که با استادم جناب آقای دکتر فلاحی داشتم دو مقاله ISI و یک مقاله علمی پژوهشی به چاپ رسیده است.
سرپرست جمعیت هلال احمر و نیز خبرنگار و عکاس خبری دانشکده و نیز عضو انجمن علمی گروه زراعت و اصلاح نباتات نیز میباشم.

*چه چیزی باعث موفقیت شما در کار کشاورزی و یک دانشجوی نمونه شده است؟
استفاده از تجربیات یک کشاورز سنتی کار در کنار بهره گیری و استفاده از علم روز و شیوه نوین تولید از قبیل کاشت، داشت و برداشت.

*فروش محصولات شما چگونه است؟
محصولاتم رو به صورت مستقیم راهی بازار روز شهر میکنم و به صورت غیر مستقیم برای بازار استان خراسان رضوی مشهد ارسال مینمایم.

*تا حالا طعم شکست را چشیده اید و بعداز آن برای بازگشت دوباره چکار کرده اید؟؟
بله؛ چند هفته قبل در استفاده از یک نوع کود ارگانیک اشتباه کردم، کودی که با دز بالا استفاده شده بود باعت کاهش عملکرد و نیز نزدیک به نابودی کامل بود ولی خداروشکر با همکاری کشاورزانی چون جناب آقای وحدتی پور و مشاوره استادم جناب آقای مهندس اسعدیان مشکل کامل برطرف شد و باعث شد تا به عملکرد مطلوب باز برسم.

*توصیه ای برای هم سن و سالان شما که دانشجوی همین رشته اند ندارید؟
من خودم به شخصه به این رشته علاقه داشتم و در حال حاضر نیز دارم چرا که الان نزدیک به هفت ماهست کنار همین محصولات مانده ام چرا که این علاقه نبود این امر میسر نمیشد تنها توصیه ای که میتونم به دوستانم داشته باشم اینکه از کار کردن و تجربه کردن نترسند بهرحال یه طرف قضیه موفقیته و طرف دیگر شکست، از آینده نترسند چون اونی میشه که ما واسش تلاش میکنیم پس به جلو حرکت کنند و از تجربیات گذشته درس بگیرند ولی تا دیر نشده شروع به کار کردن کنند.

و کلام آخر:
دوست دارم از جناب آقای ابراهیم زاده که مانند پدری دلسوز تا به امروز در کنارم بودند تشکر و قدر دانی کنم. و استادم که اگه راهنمایی و کمک این عزیزان نبود چه بسا موفق نمیشدم استادانی چون جناب آقای دکتر فلاحی، جناب آقای مهندس اسعدیان و جناب آقای مهندس طاهرپور و....
در پایان دوست دارم از خانواده عزیرم و بخصوص داییم که در این مدت در کنارم بودند تشکر ویژه ای داشته باشم.
با آرزوی موفقیت و طول عمر روز افزون برای همه این عزیزان

mod_vvisit_counterکل بازدیدها180164