تور رسانه ای دانشگاه بیرجند به شهرستان سرایان برگزار شد
امروز    سه شنبه , 23/مرداد/1397

تور رسانه ای دانشگاه بیرجند به شهرستان سرایان برگزار شد مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط Administrator
دوشنبه, 01 مرداد 1397 ساعت 06:59

تور رسانه ای دانشگاه بیرجند روز یکشنبه ۳۱ تیر۹۷ با حضور خبرنگاران رسانه های استان خراسان جنوبی به شهرستان سرایان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، تور رسانه ای خبرنگاران به شهرستان سرایان با هدف معرفی و انعکاس توانمندیها، اقدامات و فعالیتهای دانشکده کشاورزی سرایان در زمینه های آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی برگزار گردید.

دانشکده کشاورزی سرایان به عنوان یکی از دانشکده های اقماری دانشگاه بیرجند در سال ۱۳۸۸ تأسیس شد. این دانشکده از آغاز تأسیس تاکنون علاوه بر کارکردها و آثار آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی در شهرستان سرایان در توسعه تولید و اشتغال این شهرستان در زمینه های مختلف اقدامات و فعالیتهای چشمگیر و در خور توجهی داشته است.

خبرنگاران شرکت کننده در تور رسانه ای مذکور از بخشهای آموزشی، آزمایشگاه ها و تجهیزات تحقیقاتی، مزارع آموزشی و پژوهشی، واحدهای کارآفرینی شامل مزرعه، گلخانه و استخر پرورش ماهی در مجموعه دانشکده بازدید کردند.

همچنین واحدهای تولیدی پرورش شترمرغ، تولید جوجه شتر مرغ، پرورش بز سانن و ... که با آموزش و مشاوره و پشتیبانی علمی اعضای هیأت علمی دانشکده کشاورزی سرایان توسط جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاهی در سطح این شهرستان ایجاد شده است مورد بازدید خبرنگاران قرار گرفت.

شهرستان سرایان با ۹۳۱۸ کیلومتر مربع در شمال خراسان جنوبی و در فاصله ۱۶۲ کیلومتر از مرکز استان واقع شده است و براساس سرشماری سال ۱۳۹۵، تعداد ۳۳ هزار و ۳۱۲ نفر جمعیت دارد که شغل غالب مردم این شهرستان کشاورزی و دامداری است.

آخرین بروز رسانی در دوشنبه, 01 مرداد 1397 ساعت 07:07

mod_vvisit_counterکل بازدیدها236192