به مناسبت هفته سراهای دانشجویی برگزار شد:

بازدید رئیس محترم دانشگاه همراه با معاونین و مدیران دانشگاه از بازارچه و سراهای دانشجویی.

عصر روز دوشنبه 24 اردیبهشت 1403 جناب آقای دکترلامعی رئیس محترم دانشگاه همراه با  دکتر موسوی، معاون محترم دانشجویی، دکترفرزانه پور معاون محترم فرهنگی، دکتر مزگی نژاد مدیر محترم حراست و دکتر چهکندی مدیر محترم دانشجویی و سرکارخانم دکتر حمیدی رئیس گروه امور هدایت استعداد های درخشان از بازارچه دانشجویی که در محل سالن زعفران برگزار می شود بازدید نمودند، و در حاشیه بازدید از نزدیک به بحث و گفتگو با دانشجویان پرداختند. دانشجویان ضمن ابراز رضایت از برگزاری این بازارچه براستمرار آن در طول سال تحصیلی تاکید داشتند.
در ادامه جناب آقای دکتر لامعی با همراهی دکتر موسوی، دکتر مزگی نژاد و دکتر چهکندی از سراهای دانشجویی ابوذر و توحید بازدید نمودند و دانشجویان به طرح دیدگاه‌ها و بیان نظرات وپیشنهادات خود در مورد سرویس‌های دانشجویی، خوابگاهها، تغذیه و مقررات تردد داخل دانشگاه پرداختند.