لینک پرسشنامه "بررسی زمینه های پیاده سازی کارآفرینی دانشگاهی در دانشگاه بیرجند از دیدگاه اعضای هیات علمی

۱۳ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۰ کد : ۲۱۵۲۱ اطلاعیه

این پرسشنامه مربوط به پژوهشی با عنوان بررسی زمینه‌های پیاده‌سازی کارآفرینی دانشگاهی در دانشگاه بیرجند از دیدگاه اعضای هیئت علمی است. اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه بیرجند گروه هدف این مطالعه هستند. با توجه به اهمیت روزافزون کارآفرینی دانشگاهی، دانشگاه بیرجند در نظر دارد در مسیر انعکاس صادقانه نظرات اعضای محترم هیات علمی در خصوص وضعیت اکوسیستم کارافرینی دانشگاهی و ارتقای آن، با همکاری موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی این پژوهش را طراحی و اجرا نماید. برای اطلاع از وضعیت کارآفرینی دانشگاهی در دانشگاه به اطلاعات و تجربیات حضرت عالی نیاز داریم. شما با مشارکت خود در این پروژه کمک خواهید کرد تا در مسیر برنامه ریزی کارآفرینی دانشگاهی اطلاعات دقیق به دست آوریم. دیدگاه‌ها به صورت کلی بررسی و تجزیه و تحلیل خواهند شد و اسامی یا مشخصات فردی شما کاملاً محفوظ خواهد ماند. در صورت تمایل می توانید با ذکر ایمیل خود در انتهای صفحه از نتایج و یافته های این تحقیق مطلع شوید.