برگزاری جلسه هماهنگی حضور مجازی هیئت‌های دانشجویی خراسان جنوبی در مراسم عزاداری اربعین حسینی در محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی

۰۹ مهر ۱۳۹۹ | ۰۷:۵۱ کد : ۱۰۰۰۳ اخبار ستادی
جلسه هماهنگی حضور مجازی هیئت‌های دانشجویی استان در مراسم عزاداری اربعین حسینی در محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه هماهنگی حضور مجازی هیئت‌های دانشجویی استان در مراسم عزاداری اربعین حسینی در محضر رهبر معظم انقلاب روز سه‌شنبه 8 مهر 1399 با حضور دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، حجت‌الاسلام و المسلمین جعفری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در خراسان جنوبی و دکتر علی زنگویی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه  برگزار شد.
در این جلسه مقرر گردید این مراسم 17 مهرماه همزمان با اربعین حسینی در حسینیه جماران برگزار گردد و هماهنگی‎های ارتباط زنده آن با صدا و سیما خراسان جنوبی باشد.
شایان ذکر است مراسم عزاداری اربعین حسینی همه ساله با حضور هیئت‌های دانشجویی در محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار می‌شد که امسال با توجه به شرایط کرونایی، این مراسم به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
شیوه ثبت‌نام و نحوه حضور در این مراسم برای دانشجویان استان اطلاع‌رسانی خواهد شد.