برگزاری دومین نشست دوره‌ای دانشگاه‌های دبیرخانه علمی منطقه پنج بازآفرینی شهری ایران

۱۰ مهر ۱۳۹۹ | ۱۰:۰۷ کد : ۱۰۰۲۴ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
دومین نشست دوره‌ای دانشگاه‌های دبیرخانه علمی منطقه پنج بازآفرینی شهری ایران به میزبانی دانشگاه بیرجند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دومین نشست دوره‌ای دانشگاه های دبیرخانه علمی منطقه پنج بازآفرینی شهری ایران به میزبانی گروه آموزشی جغرافیای دانشگاه بیرجند به‌صورت مجازی از طریق سامانه آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه برگزار شد.
دومین نشست دوره‌ای دانشگاه‌های دبیرخانه علمی منطقه پنج بازآفرینی شهری ایران با حضور 21 دانشگاه منطقه 5 بازآفرینی ایران با همکاری دفتر بازافرینی و عمران شهری ایران برگزار شد.
به منظور شناسایی و استخراج محتوای دانش تجربیات بازآفرینی منطقه و تبدیل داده‌ها و اطلاعات بیشمار این حوزه به بسته‌های دانش عینی کاربردی جهت ترویج در محله ها و محدوده‌های هدف شهرهای شرق ایران دومین نشست دوره‌ای هم اندیشی دانشگاه‌های استان‌های شرق کشور شامل استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد، خراسان جنوبی، رضوی و شمالی به میزبانی گروه جغرافیا دانشگاه بیرجند برگزار شد.
دکتر کیومرث ایراندوست دانشیار دانشگاه کردستان و مدیر قطب بازآفرینی و بهسازی شهری ایران میهمان ویژه این جلسه بود.
دکتر محمد اسکندری ثانی عضو هیات علمی گروه آموزشی جغرافیا دانشگاه بیرجند دبیر این جلسه بود.