برگزاری اولین آزمون زبان msrt در سال ۱۳۹۹ با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی

۱۱ مهر ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۷ کد : ۱۰۰۲۸ اخبار ستادی
اولین آزمون زبان  msrt  سال۱۳۹۹ در دانشگاه بیرجند با رعایت دستوالعمل‌های بهداشتی برگزار شد.
برگزاری اولین آزمون زبان msrt در سال ۱۳۹۹ با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی  دانشگاه بیرجند، اولین آزمون زبان  MSRT سال جاری با حضور 80 داوطلب متشکل از 36 داوطلب زن و 44 داوطلب مرد، جمعه 11 مهر 1399 در محل دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند همزمان با سراسر کشور  با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار شد.
دانشجویانی که می خواهند در مقطع دکترا در دانشگاه های معتبر ایران، ادامه تحصیل دهند، باید این مدرک را داشته باشند.
داوطلبان در این آزمون باید به سوالات در سه بخش شنیداری (Listening Comprehension)، گرامر و ساختار (Structure and Written Expression) و مهارت درک مطلب(Reading Comprehension) پاسخ دهند.
آزمون  msrt  یک آزمون زبان انگلیسی است که توسط «سازمان امور دانشجویان» وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تعدادی از شهرهای ایران برگزار می‌گردد.