انتصاب سرپرست واحد دامپروری دانشکده کشاورزی

۰۴ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۰:۵۴ کد : ۲۰۱۲ اخبار ستادی
انتصاب سرپرست واحد دامپروری دانشکده کشاورزی

طی ابلاغی از سوی دکتر احمد خامسان ریاست دانشگاه بیرجند، دکتر سید جواد حسینی واشان به سمت سرپرست واحد دامپروری دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند، منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در بخشی از این ابلاغ آمده است؛ بنا به پیشنهاد رئیس دانشکده کشاورزی و نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگی های علمی و اجرایی جنابعالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی به عنوان سرپرست واحد دامپروری دانشکده کشاورزی منصوب می شوید.

دکتر سید جواد حسینی واشان دانشیار پایه 10 دانشگاه بیرجند و عضو هیأت علمی گروه آموزشی علوم دامی است. وی دارای مدرک دکتری مهندسی علوم دام از دانشگاه فردوسی مشهد است.

از سوابق علمی و پژوهشی دکتر حسینی واشان می توان به چاپ بیش از 52 مقاله ISI و ISC در مجلات معتبر داخل و خارج، ارائه 156 مقاله در همایش ها و کنفرانس های ملی و بین المللی، تالیف دو عنوان کتاب، مشاوره و راهنمایی بیش از 8 رساله دکتری و 30 پایان نامه کارشناسی ارشد و داوری بیش از 25 عنوان پایان نامه اشاره کرد.

مدیر گروه علوم دامی دانشگاه بیرجند از آذر ماه 1395، مدیر حلقه های علمی بسیج اساتید استان خراسان جنوبی، دبیر اولین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی با محوریت تنش های محیطی، مسئول راه اندازی شاخه خراسان انجمن علوم دامی، مسئول آزمایشگاه دامپروری، عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی، عضو انجمن متخصصین علوم دامی و عضو انجمن جهانی علوم طیور از جمله سوابق اجرایی وی می باشد.

(رزومه)