برگزاری کارگاه آموزشی «طرحواره‌درمانی»

کارگاه آموزشی «طرحواره درمانی»، با تدریس جناب دکتر مهدی رضایی، عضو هیأت علمی گروه روان‌شناسی دانشگاه بیرجند و با حضور جمعی از دانشجویان علاقه‌مند، روز سه‌شنبه 12 اردیبهشت ماه 1402، به مدت 4 ساعت در محل ساختمان شهدای 16 آذر، سالن مهندس امینی برگزار گردید.

دکتر رضایی ابتدا ضمن پرسیدن نظرات دانشجویان، به تعریف صحیحی از طرحواره پرداختند و اشاره کردند که افراد، طرحواره‌های متفاوتی دارند. در ادامه برای شناسایی درست طرحواره‌ها به توضیح جزئی انواع طرحواره‌ها، از جمله طرحواره طرد، بی‌اعتمادی، شرم، بی‌ثباتی، همدلی، حمایت و... پرداخته و اشاره کردند که طرحواره‌ها به سه صورت جبران، تسلیم و اجتناب خودشان را نشان می‌دهند. سپس درباره‌ی درمان این طرحواره‌ها صحبت کردند و در پایان نیز شرکت‌کنندگان با همراهی مدرس کارگاه، به صورت ایفای نقش تکنیک تصویرسازی ذهنی را اجرا نمودند.

نظر شما :