برگزاری جلسه نقد و بررسی کتاب «باید به هم گوش بدهیم»

چهارمین جلسه نقد و بررسی کتاب، به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی و با همکاری کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند، در روز چهارشنبه 13 اردیبهشت ماه 1402، با حضور آقای مصطفی حسین پور، کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی، کارشناسان مرکز مشاوره و توانمندسازی و جمعی از دانشجویان علاقه‌مند در محل ساختمان مانا1 دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

آقای حسین‌پور جلسه نقد و بررسی کتاب «باید به هم گوش بدهیم» نوشته کیت مورفی را با این سوال که «آیا در زندگی‌تان کسی را دارید که به شما گوش بدهد؟» آغاز کردند. سپس تک تک شرکت‌کنندگان، نظراتشان را در این مورد بیان کرده و آقای حسین‌پور نیز توضیحات تکمیلی در مورد فواید گوش دادن ارائه نمودند. در ادامه، به بررسی بخش‌های مختلف کتاب «باید به هم گوش بدهیم» پرداخته شد و دانشجویان نظرات خود را بیان نمودند. سپس در مورد دلایل اینکه چرا شنونده خوبی نیستیم، گوش دادن فعال و بدون قضاوت و انعکاس احساسات گفتگو کردند. در پایان با توافق تمام شرکت‌کنندگان کتاب بعدی برنامه‌ی کافه کتاب انتخاب و به قید قرعه، کتاب «دوباره فکر کن» اثر آدام گرانت به خانم فاطمه عبداله‌آبادی تقدیم شد.

نظر شما :