انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند به عنوان عضو قطب علمی مطالعات زبان فارسی

۲۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۵ کد : ۲۳۸۹ اخبار ستادی
انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند به عنوان عضو قطب علمی مطالعات زبان فارسی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، براساس درخواست رئیس دانشگاه تربیت مدرس مبنی بر تشکیل قطب علمی مطالعات زبان فارسی این درخواست در جلسه شورای قطب های علمی کشور مطرح و مورد موافقت قرار گرفت و دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دکتر حامد نوروزی عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند را به عنوان یکی از اعضای قطب علمی مطالعات زبان فارسی کشور منصوب کرد.
کمک به تصویب نقشه جامع علمی کشور و شورای عالی عتف، انجام فعالیت های مشترک با دانشمندان و نخبگان داخلی و خارجی جهت تحقق برنامه ها، تحقیق در موضوعات بنیادی، کاربردی و مورد نیاز کشور و آینده پژوهی در زمینه های تخصصی و نوآوری و فناوری های پیشرفته علمی از محورها و برنامه های دارای اولویت قطب های علمی به شمار می رود.
لازم به ذکر است دکتر نجمه دری، دکتر ناصر نیکوبخت، دکتر حسن ذوالفقاری، غلامحسین غلامحسین¬زاده، دکتر سعید بزرگ بیگدلی، دکتر عباسعلی وفایی، دکتر حیات عامری و دکتر ابراهیم خدایار دیگر اعضای این قطب علمی را تشکیل می دهند.

دکتر حامد نوروزی استادیار گروه ادبیات و زبان فارسی دانشگاه بیرجند می باشد. وی دارای دکتری زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه تربیت مدرس است.

چاپ 29 مقاله علمی- پژوهشی در مجلات معتبر علمی، چاپ 11 مقاله در همایش های معتبر ملی، چاپ 3 عنوان کتاب، انجام چندین طرح پژوهشی از جمله سوابق علمی- پژوهشی ایشان می باشد.

(رزومه)

آخرین ویرایش۲۵ اسفند ۱۳۹۷