برگزاری کارگاه آموزشی «شبکه‌سازی اجتماعی»

کارگاه آموزشی «شبکه‌سازی اجتماعی» با تدریس دکتر سیدعلیرضا ذوالفقاری، دانشیار گروه مهندسی مکانیک دانشگاه بیرجند، روز شنبه 23 اردیبهشت ماه 1402، به همت انجمن علمی گروه مکانیک و مرکز مشاوره و سبک زندگی و با همکاری کانون همیاران سلامت روان، به مناسبت هفته سراهای دانشجویی و به مدت 2 ساعت در سالن مهندس امینی، ساختمان شهدای 16 آذر برگزار گردید.

در ابتدا دکتر ذوالفقاری به تعریف شبکه‌ی اجتماعی غیردیجیتال و مقدمه­‌ای از این‌که ارتباط اجتماعی چیست و تفاوت دوستی با شبکه‌سازی پرداختند و در ادامه درباره‌ی چهار سبک ارتباطی (سبک­‌های منفعلانه، پرخاشگرانه، منفعلانه تهاجمی، قاطعانه)، عوامل مؤثر بر شبکه‌سازی، قدرت پیوندهای ضعیف در شکل­‌گیری شبکه اجتماعی، اهمیت زبان بدن در برقراری ارتباطات، مهارت گوش دادن فعال در شبکه­‌سازی صحبت نمودند. در پایان نیز به طور مفصل زیر مهارت‌های شبکه‌سازی از جمله؛ حفظ و نگهداشت شبکه ارتباطی و بسط و توسعه شبکه اجتماعی و ارائه آسانسوری، از تکنیک‌های شبکه‌سازی را توضیح دادند. این کارگاه آموزشی به‌صورت تعاملی برگزار گردید و دکتر ذوالفقاری به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.

نظر شما :