برگزاری مسابقات شطرنج و تنیس روی میز دانشجویان دختر به مناسبت هفته سراهای دانشجویی

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۸ کد : ۲۳۹۳۹ اخبار اخبار دانشجویی

مسابقات انتخابی شطرنج دانشجویان دختر تاریخ 21 اردیبهشت 1402 با حضور 8 نفر از دانشجویان دختر در محل تالار شطرنج شهرستان بیرجند برگزار گردیدو مرضیه ذابحی دانشجوی رشته شیمی محض مقام اول، زهرا ابوالقاسمی دانشجوی رشته شیمی کاربردی مقام دوم و سیما عارفی دانشجوی رشته مهندسی برق مقام سوم را از آن خود کردند.

مسابقه انتخابی تیم تنیس روی میز دانشجویان شاهد وایثارگر به مناسبت هفته سراهای دانشجویی تاریخ 18 و 23 اردیبهشت 1402 در محل سالن فجر با حضور 11 نفر از دانشجویان دختر برگزار شد. در این مسابقات مینا نظری دانشجوی رشته علوم ورزشی مقام اول، رکسانا طالبی مقدم دانشجوی رشته علوم ورزشی مقام دوم و سعیده بنی اسدی دانشجوی رشته علوم ورزشی مقام سوم را کسب کردند.

آخرین ویرایش۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲