راهیابی ۷ نفر از دانشجویان دانشگاه بیرجند به مرحله نهایی بیست و هشتمین المپیاد علمی – دانشجویی کشور

۱۰ تیر ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۱ کد : ۲۴۴۷۵ اخبار ستادی
براساس اعلام مرکز المپیاد دانشجویی سازمان سنجش آموزش کشور تعداد ۷ نفر از دانشجویان دانشگاه بیرجند به مرحله نهایی بیست و هشتمین المپیاد علمی – دانشجویی کشور راه یافتند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، براساس اعلام مرکز المپیاد دانشجویی سازمان سنجش آموزش کشور تعداد 7 نفر از دانشجویان دانشگاه بیرجند به شرح ذیل به مرحله نهایی بیست و هشتمین المپیاد علمی – دانشجویی کشور راه یافتند.

1- خانم فاطمه داوطلب                             رشته آمار
2- آقای محمدجواد مهدی نژاد                   رشته شیمی
3- خانم مهدیه عبداللهی بیدختی              رشته علوم تربیتی
4- آقای دانیال اسحقی                               رشته علوم جغرافیایی
5- خانم انسیه بهزادفر                               رشته علوم جغرافیایی
6- آقای مصطفی رجائی                              رشته علوم زمین
7- آقای سیدعلی احمدی                            رشته مهندسی مکانیک

ضمن تبریک به این عزیزان و آرزوی موفقیت در مرحله نهایی، به اطلاع می رساند آزمون مرحله نهایی المپیاد در صبح و بعدازظهر روز جمعه 30 تیر ماه در مراکز مناطق ده‌گانه کشور برگزار می‌شود. برگزیدگان باید از 1402/4/12 لغایت 1402/4/16 جهت انتخاب شهر محل آزمون خود اقدام و جهت اطلاع از برنامه امتحانی مرحله نهایی به سایت Olympiad.sanjesh.org مراجعه نمایند.