انتصاب دکتر خاشعی سیوکی به عنوان عضو کمیته فضای سبز دانشگاه

۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۷ کد : ۲۴۶۳ اخبار ستادی
انتصاب دکتر خاشعی سیوکی به عنوان عضو کمیته فضای سبز دانشگاه

طی ابلاغی از سوی دکتر سید وحید اسلامی معاون اداری و مالی دانشگاه، دکتر عباس خاشعی سیوکی عضو هیات علمی گروه علوم و مهندسی آب دانشکده کشاورزی به عنوان عضو کمیته فضای سبز دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر حمیدرضا نجفی، دکتر علی زنگویی، دکتر علی اله رسانی، دکتر محمدرضا دوستی، دکتر محمد اسکندری ثانی، محمد علی خالدی، حسن کاظمی و دکتر حمزه نخعی مطلق اعضای این کمیته را تشکیل می دهند. لازم به ذکر است رئیس دانشگاه و معاون اداری مالی به ترتیب ریاست و نائب رئیسی شورای مذکور را بر عهده دارند.

از جمله وظایف این شورا می توان به تصویب سیاست ­های کلان مدیریت سبز ، تهیه و تدوین برنامه اجرایی به طور سالانه و در راستای اهداف و شاخص ­های مدیریت سبز، نظارت بر اجرای صحیح برنامه­ های مصوب شورای راهبری با همکاری کمیته­ های تخصصی، تصویب و تامین اعتبار برنامه ­های کمیته­ های تخصصی و پیگیری و اجرای بخشنامه ­ها و سیاست ­های ابلاغی اشاره کرد.

(رزومه)