انتصاب معاون آموزشی دانشکده مهندسی دانشگاه بیرجند

۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۲۲:۱۸ کد : ۲۴۶۵ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند طی ابلاغی دکتر محسن خطیبی نیا عضو هیأت علمی گروه مهندسی عمران را به مدت دو سال به سمت معاون آموزشی دانشکده مهندسی منصوب کرد.
انتصاب معاون آموزشی دانشکده مهندسی دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در بخشی از این حکم آمده است؛ نظر به مراتب تعهد و تجارب و شایستگی های علمی و اجرایی جناب عالی به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال به سمت معاون آموزشی دانشکده فنی فردوس منصوب می شوید.

در این راستا شرح وظایف و رئوس انتظارات دانشگاه براساس سند چشم انداز و مصوب هیأت امنا جهت آگاهی و برنامه ریزی مناسب برای اجرا تقدیم می گردد.

دکتر محسن خطیبی نیا دانشیار پایه 9 دانشگاه بیرجند و عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی عمران است. وی دارای مدرک دکتری عمران سازه از دانشگاه شهید باهنر کرمان است.

از سوابق علمی و پژوهشی دکتر خطیبی نیا می توان به ارائه 35 مقاله در کنفرانسهای داخلی، 9 مقاله در همایش های خارجی،  ارائه 33 مقاله ISI و علمی و پژوهشی، انتشار یک فصل کتاب به زبان بین المللی و داوری 20 مقاله ISI و  علمی و پژوهشی اشاره کرد.

مدیر گروه آموزشی مهندسی عمران دانشکده مهندسی از سال 1395 تاکنون، نماینده دانشگاه در کارگروه مصالح ساختمانی اداره استاندارد خراسان جنوبی، نماینده دانشگاه در کارگروه زلزله و مخاطرات طبیعی اداره راه، مسکن و شهرسازی خراسان جنوبی از سال 1396 تا کنون و عضو کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه بیرجند از سال 1396 تا کنون و سرپرستی معاونت آموزشی دانشکده مهندسی بخشی از سوابق اجرایی وی می باشد.

{رزومـه}