بدرقه کاروان زیارتی اربعین دانشگاه بیرجند

۰۴ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۸ کد : ۲۴۹۰۶ اخبار ستادی
مراسم بدرقه کاروان زیارتی اربعین دانشگاه بیرجند روز جمعه ۳ شهریور ۱۴۰۲ در مسجد امام جعفرصادق (ع) برگزار شد.
بدرقه کاروان زیارتی اربعین دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم بدرقه کاروان زیارتی اربعین دانشگاه بیرجند روز جمعه ۳ شهریور ۱۴۰۲ بعد از نماز ظهر و عصر، با حضور فرمانده بسیج دانشجویی سپاه استان، مدیر امور اجتماعی دانشگاه، مسئول واحد خواهران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند، جمعی از اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه، دانشجویان و خانواده های دانشجویان زائر در مسجد امام صادق (ع) دانشگاه برگزار شد.
کاروان زیارتی اربعین امام حسین (ع) دانشگاه بیرجند شامل دو دستگاه اتوبوس از دانشجویان دختر و پسر، ساعت ۱۴ بیرجند را به مقصد مرز مهران ترک کرد و پس از زیارت مشاهد مقدسه سامرا، کاظمین، نجف و کربلا به کشور باز خواهد گشت.

آخرین ویرایش۰۴ شهریور ۱۴۰۲