تمدید: فراخوان جمع‌آوری مدارک فرزندان ممتاز کارکنان دانشگاه بیرجند

قابل توجه اعضای محترم هیأت علمی و کارکنان ارجمند

به اطلاع می رساند در راستای تشویق و ترغیب فرزندان عزیز دانشگاهیان که حائز موفقیت هایی در زمینه‌های مختلف تحصیلی  (در سال تحصیلی 1401-1402) شده‌اند و نیز در جهت معرفی آنان روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه در نظر دارد نسبت به جمع آوری مدارک و آثار فرزندان ممتاز دانشگاهیان به شرح ذیل اقدام نماید.

1 ـ  از آثار برگزیده کلیه فرزندان عزیز دانشگاهی از قبیل : مقاله، شعر، خاطره، خط، نقاشی، گرافیک، کاریکاتور، طرح ابتکاری و ... با موضوع آزاد در این ویژه نامه استفاده خواهد شد.

2 ـ کسانی که دارای شرایط تحصیلی زیر باشند یک قطعه عکس و کارنامه تحصیلی را به لینک زیر ارسال کنید.
مقطع ابتدایی: توصیفی بسیار خوب
مقطع متوسطه: (پایه های 9،8،7): معـدل 19 و پایه های 12،11،10: معـدل 18
دانشگاه: معـدل بالای 17 در مقطع کارشناسی و معـدل 18 در مقطع کارشناسی ارشد

3 ـ دانش آموزانی که در زمینه‌های دیگر اعم از مسابقات قرآن، کتابخوانی، فرهنگی، هنری، ورزشی و ... رتبه ممتاز دارند می‌بایست گواهی‌های مربوطه را از طریق فرم زیر  ارائه دهند تا موفقیت کسب شده در ذیل عکس آنان درج شود.

4 ـ  تقدیر‌نامه و هدایای دانشگاه صرفاً به آندسته از فرزندان ممتازی تعلق خواهد گرفت که نام آنان در بخش فرزندان ممتاز ویژه نامه ثبت شده باشد.

*مهلت ارسال آثار و مدارک 3 آبان ماه 1402 می باشد*

کسب اطلاعات بیشتر، ثبت نام و ارسال مدارک:
birjand.ac.ir/fa/form/463