در حوزه معاونت آموزشی دانشگاه انجام شد:

جلسه معارفه مدیران گروه‌های آموزشی

۲۸ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۴ کد : ۲۶۳۷۵ اخبار ستادی
جلسه معارفه مدیران گروه‌های آموزشی مرتع و آبخیزداری، زبان انگلیسی، علوم سیاسی، حقوق و تاریخ در حوزه معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد.
جلسه معارفه مدیران گروه‌های آموزشی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در جلسه معارفه مدیران گروه‌های آموزشی،که ظهر روز سه شنبه 28 آذر 1402، در محل اتاق جلسات معاونت آموزشی برگزار شد؛ دکتر سیدجواد حسینی واشان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا (س)؛ خلاصه‌ای از شرح وظایف مدیران گروه را بیان کرد و یکی از وظایف اصلی مدیران گروه و اعضای هیأت علمی را پایش و  بررسی مداوم وضعیت دانشجویان و ارزیابی وضعیت تحصیلی و ارجاع آنان در صورت لزوم به مراکز مشاوره جهت جلوگیری از افت تحصیلی دانست . وی هم چنین گفت: سند چشم انداز دانشگاه بعنوان سند اصلی هدف گذاری گروه، دانشکده و دانشگاه است. وی خاطر نشان کرد: گروه‌های آموزشی می‌بایست حداکثر همت خود را در جهت تحقق سند بکار گیرند. ایشان به نقش مهم مدیران گروه در توسعه رشته‌های میان رشته‌ای برای جذب دانشجو نیز اشاره کرد. در خاتمه ضمن استماع نظرات حاضرین در جلسه از زحمات مدیران گروه تجلیل و قدردانی شد.
لازم به توضیح است؛ طی احکامی جداگانه‌ای از سوی دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر جواد چزگی به سمت مدیر گروه جدید گروه مرتع و آبخیزداری منصوب شد و دکتر جلیل اله فاروقی، دکتر احمد بخشی، دکتراحمد خسروی و دکتر مجتبی خلیفه به مدت دو سال در سمت مدیران گروه آموزشی زبان انگلیسی؛ علوم سیاسی، حقوق و تاریخ منصوب شدند.