برگزاری کرسی آزاداندیشی با عنوان رأی دانشجو آری به انتخابات یا نه به انتخابات

۰۴ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۰ کد : ۲۶۴۵۹ اخبار ستادی
در آستانه انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی کرسی آزاداندیشی با عنوان «رأی دانشجو آری به انتخابات یا نه به انتخابات» به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه بیرجند در تالار ولایت برگزار شد.
برگزاری کرسی آزاداندیشی با عنوان رأی دانشجو آری به انتخابات یا نه به انتخابات

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این جلسه، گروه موافق و مخالف نظرات خود را پیرامون دلایل شرکت و عدم شرکت در انتخابات مطرح کردند. همچنین در ادامه، شیوه تعیین صلاحیت کاندیداها در شورای نگهبان دنبال شد.
اشاره به میزان مشارکت مردم در انتخابات سال‌های گذشته پس از انقلاب اسلامی از دیگر بخشهای این کرسی بود.  در این نشست، هر گروه دلایل خود را بر افزایش یا کاهش مشارکت مردم در هر دوره بیان کردند.  در بخش بعد دانشجویان حاضر در سالن سؤالاتی را به‌صورت شفاهی و کتبی از داوطلب موردنظر خود پرسیدند. در انتها طبق آئین‌نامه کرسی‌های آزاداندیشی کارشناس مربوطه نکاتی پیرامون بحث‌های مطرح شده توسط دانشجویان مطرح کردند.