سمینار موفقیت در مهندسی برگزار شد

۱۶ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۸ کد : ۲۶۶۲۰ اخبار ستادی
سمینار موفقیت در مهندسی با حضوردکتر دوستی، دکتر سرافرازی و مهندس مقدم در روز دوشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۲ در سالن جلسات پردیس مهندسی توسط هسته کارآفرینی پردیس مهندسی برگزار شد.
سمینار موفقیت در مهندسی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در سمینار موفقیت در مهندسی 65 نفر از دانشجویان مهندسی عمران، مکانیک و برق شرکت کردند. در این سمینار، دکتر دوستی،  عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند در مورد نحوه ی شکل گیری هسته های فناور و اینکه چه طور می توان از یک ایده نوآورانه به تاسیس یک شرکت دانش بنیان برسیم، به بحث و بررسی پرداخت.
همچنین ایشان در خصوص اینکه یک ایده نوآورانه چه ویژگی هایی باید داشته باشد، توضیحاتی را ارائه کرد. در ادامه جلسه دکتر سرافرازی، عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند و مهندس مقدم در مورد پتانسیل‌های موجود در کارخانه سامان فولاد، امکانات و دستگاه‌ها و تجهیزات موجود در آنجا صحبت کردند.