جلسه مجمع عمومی و اختتامیه ششمین سمینار ملی کنترل و بهینه سازی برگزار شد

۱۶ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۸ کد : ۲۶۶۲۱ اخبار ستادی
ششمین سمینار ملی کنترل و بهینه سازی، بعدازظهر پنج‌شنبه ۱۴ دی ۱۴۰۲، با تشکیل جلسه مجمع عمومی انجمن کنترل ایران و مراسم اختتامیه در سالن بشارت به کار خود پایان داد.
جلسه مجمع عمومی و اختتامیه ششمین سمینار ملی کنترل و بهینه سازی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در مراسم اختتامیه ششمین سمینار ملی کنترل و بهینه سازی دبیر انجمن از دانشگاه بیرجند و گروه ریاضی به خاطر برگزاری و میزبانی شایسته این دور از سمینار تشکر و قدردانی کرد، وی همچنین دعوت ریاست محترم دانشگاه گیلان از همه پژوهشگران برای شرکت در هفتمین دوره این سمینار در سال آینده را اعلام کرد.
لازم به ذکر است که در این دور از سمینار حدود ۳۶ مقاله  از میان مقالات ارسالی، برگزیده و ارایه شد. همچنین با رایزنی صورت گرفته و با توجه به سطح کیفی مقالات ارایه شده در این دور از سمینار مقرر شد تا مقالات برگزیده جهت چاپ به نشریات علمی معتبری که از حامیان ششمین دور سمینار بودند، جهت بررسی و چاپ معرفی شوند.