بازدید اعضای کارگروه فضای سبز مجتمع آموزش عالی گناباد از دانشگاه بیرجند

۱۶ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۸ کد : ۲۶۶۲۳ اخبار ستادی
اعضای کارگروه فضای سبز مجتمع آموزش عالی گناباد از فضای سبز دانشگاه بیرجند بازدید کردند.
بازدید اعضای کارگروه فضای سبز مجتمع آموزش عالی گناباد از دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، کارگروه مذکورشامل آقای دکتر قربانی عضو هیات علمی گروه کشاورزی و مشاور معاون اداری و مالی، مومن مقدم مدیر امور اداری، زارع کارشناس طرح و برنامه و هاشمی فرد کارشناس حقوقی مجتمع آموزش عالی گناباد در روز سه شنبه 12 دی ماه با حضور در دانشگاه بیرجند با دبیر کمیته معماری منظر، دکتر خلیل نژاد، مدیر امور اداری، حسن زنگویی، مهندس صفایی، ناظر فضای سبز  و رضا حسن زاده، رئیس اداره پشتیبانی دیدار و در خصوص وضعیت فضای سبز دانشگاه گفتگو کردند.
کارگروه فضای سبز مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن درخواست انتقال تجربیات از سوی دست اندرکاران فضای سبز دانشگاه از نزدیک گلخانه و فضای سبز دانشگاه را بازدید کردند.
در این بازدید،  مقرر گردید با افزایش ارتباط بین دانشگاه بیرجند و مجتمع آموزش عالی گناباد انتقال تجربیات انجام و با تعامل بیشتر بین دو مرکز باعث رونق فضای سبز دانشگاهها گردد.