انتصاب مدیر گروه آموزشی مهندسی برق -قدرت

۱۷ دی ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۰ کد : ۲۶۶۴۵ اخبار ستادی
طی ابلاغی از سوی دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر حسین الیاسی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی برق - قدرت، به عنوان مدیر گروه آموزشی مهندسی برق -قدرت به مدت دو سال منصوب می‌شوید.
انتصاب مدیر گروه آموزشی مهندسی برق -قدرت

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این ابلاغ آمده است؛ نظر به مراتب تعهد ، تجارب و شایستگی‌های علمی و اجرایی جنابعالی و با تشّکر از اقدامات و تلاش‌های مستمر، مثمرثمر و ارزشمند شما، بـه مـوجب این ابلاغ و با حفظ ســـمت آموزشـــی و پژوهشـی، به عنوان مدیر گروه آموزشی مهندسی برق -قدرت به
مدت دو سال منصوب می‌شوید. مقتضـــی است ضـمن مطالعه دقیق سـند چشم‌انداز و برنامۀ 5 ساله گروه، در خصوص نظارت بر حسن اجرای آیین نامه‌ جامع مـدیریت دانشـگاه‌ها و مؤسـسات آموزش عالی، پژوهشـی و فناوری، رئوس انتظارات دانشـگاه بر اساس شـرح وظایف سازمانی، مصوبات هیأت نظارت، ارزیابی و تضـمین کیفیت و سـند چشم انداز و دستورالعمل میزان و نحوه حضور و  فعالیت اعضای هیأت علمی اقدام لازم مبذول فرمایید.
دکتر الیاسی دارای مدرک دکتری تخصصی مهندسی کنترل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر است.‏

{رزومـــــه}