همایش سراسری کارگزاران گزینش کشور برگزار شد

همایش سراسری کارگزاران گزینش کشور
۱۹ دی ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۲ کد : ۲۶۶۶۲ اخبار
همایش سراسری کارگزاران گزینش کشور با حضور آیت الله سید ابراهیم رئیسی،رئیس جمهوری اسلامی ایران پیش از ظهر دوشنبه ۱۸ دی ماه جاری در سالن اجلاس سران برگزار گردید مدیر هسته گزینش دانشگاه بیرجند در این همایش حضور داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر رئیسی در همایش سراسری کارگزاران گزینش کشور مطرح کرد؛ عدالت، تحول و کارآمدی نظام اداری صرفا با گزینش شایستگان محقق می‌شود. عدالت اداری یکی از محورهای مهم و اساسی در موضوع گزینش است. ایستادگی در مقابل توصیه‌ها و سفارشات جهاد گزینش‌گران در مسیر اجرای عدالت و سلامت اداری از دیگر سخنان آیت الله رئیسی بود.

رئیس جمهور با تاکید بر اهمیت شروع گزینش از سطح مدیران و تسری توأمان آن به سطوح اداری و کارشناسی و خدماتی گفت: اگر سطحی از سطوح سازمان‌های اداری از گزینش مستثنی شود، سلامت نظام اداری از همان سطح مستنثنی شده آسیب خواهد دید.

آخرین ویرایش۱۹ دی ۱۴۰۲