به مناسبت گرامیداشت مقام زن؛

کارگاه شکاف بین نسلی برگزار شد

۱۹ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۹ کد : ۲۶۶۷۳ اخبار ستادی
کارگاه شکاف بین نسلی به همت معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی، امور بانوان و خانواده دانشـگاه و مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری به مناسبت گرامیداشت هفته مقام زن، با حضور دکتر حمید مسعودی، عضو محترم هیأت علمی گروه آموزشی جامعه شناسی، روز دوشنبه ۱۸ دی ۱۴۰۲ در سالن فرهنگ دانشگاه بیرجند برگزار کرد.
کارگاه شکاف بین نسلی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این کارگاه، دکتر مسعودی، عضو هیأت علمی دانشگاه به تعریف نسل اعم از تعاریف در حوزه‌های متفاوت، انواع نسل اعم از نسل خاموش، نسل پر نوزاد، نسل ایکس و... پرداخت. وی ویژگی‌های هر کدام از نسل ها را نیز توضیح داد. در ادامه دکتر مسعودی به توضیح مفهوم شکاف بین نسلی پرداخته و به مزایا و معایب شکاف بین نسلی اشاره کرد که این مزایا و معایب می‌تواند اعم از بروز سوء تفاهم و ناهماهنگی، بروز درگیری و خشونت و نزاع، تضعیف روابط خانوادگی و اجتماعی و ایجاد حس انزوا و قطع ارتباط و... دانست. در پایان این کارگاه، علل بروز شکاف بین نسلی را بیان کردند و همچنین به راه‌های کاهش شکاف بین نسلی نیز اشاره  کرد.