جلسه هیأت اجرایی منابع انسانی دانشگاه برگزار شد

۲۴ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۲ کد : ۲۷۰۰۲ اخبار ستادی
جلسه هیأت اجرایی منابع انسانی دانشگاه، با حضور اعضای حقیقی و حقوقی در محل سالن جلسات معاونت اداری و مالی دانشگاه برگزار شد.
جلسه هیأت اجرایی منابع انسانی دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابتدای جلسه هیأت اجرایی منابع انسانی دانشگاه، دکتر عارفی، معاون اداری و مالی دانشگاه ضمن تبریک ایام ا... دهه فجر انقلاب اسلامی به حضار در جلسه، یاد و خاطره تمامی شهدا و بزرگ مردانی که در پیروزی انقلاب نقش آفرین بودند را گرامی داشت.
در این جلسه درخواست های همکاران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
بازخرید خدمت، جابه جایی نیروی انسانی، اعمال مدرک تحصیلی، استفاده از سه چهارم خدمت برای بانوان، بازنشستگی پیش از موعد، انتقال پست، حق لباس و... از اهم تقاضاهای طرح شده در این جلسه بود.
پس از امکان سنجی و در نظر گرفتن موانع و شرایط قانونی و آیین نامه‌ای، تصمیمات لازم در خصوص  موارد مطرح شده اتخاذ گردید.