جشن بزرگ میلاد و انقلاب اسلامی برگزار شد

۲۵ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۹:۰۷ کد : ۲۷۰۱۸ اخبار ستادی
جشن بزرگ میلاد و انقلاب اسلامی به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند، همزمان با اعیاد مبارک شعبانیه و چهل و پنجمین فجر انقلاب اسلامی ایران، روز چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ در تالار ولایت برگزار شد.
جشن بزرگ میلاد و انقلاب اسلامی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جشن میلاد و گرمیداشت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور دانشگاهیان برگزار شد. در مراسم جشن اعیاد شعبانیه و انقلاب اسلامی، دکتر واعظ‌زاده، مدیر امور اجتماعی دانشگاه با  تبریک اعیاد فرخنده شعبانیه و گرامی‌داشت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، به حدیثی از حضرت امام حسین(ع) اشاره کرد و گفت: از امام حسین(ع) سؤال شد: آیا مهدی موعود(عج) متولّد شده است؟ فرمود: «لا، لو أدرکته لخدمته أیّام حیاتی؛ نه، اگر او را درک می‌کردم (و می‌دیدم) روزهایِ عمرم را در خدمت او می‌بودم». وی افزود: یکی از وظایف ما در دانشگاه این است که به وظیفه اجتماعی خود در عرصه علم و دانش و در راستای اعتلای جامعه حرکت نماییم. وی انتخابات را نشانه اقتدار نظام اسلامی دانست و از دانشگاهیان به عنوان اقشار فرهیخته جامعه دعوت کرد که به وظیفه اجتماعی خود برای حضور پررنگ در انتخابات عمل نمایند.
همچنین در این مراسم سرهنگ فنودی نیز به ذکر خاطراتی از دوران پرافتخار دفاع مقدس و انقلاب اسلامی پرداخت.
اجرای موسیقی ملی و حماسی توسط هنرمند کشوری عبدالله مولوی حقیقی از جمله برنامه‌های این جشن بود.
برگزاری برنامه های شاد و مفرح و اهدای جوایز نفیس به تعدادی از شرکت کنندگان از دیگر بخش‌های این مراسم بود.