گزارش برگزاری مسابقات ورزشی دانشجویان دختر و پسر منطقه ۹ ورزش دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه بیرجند

۳۰ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۷ کد : ۲۷۰۴۵ اخبار ستادی
مسابقات انتخابی کسب سهمیه شانزدهمین المپیاد دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی ورزش کشور در رشته های والیبال دختران، تنیس روی میز و شطرنج پسران، تنیس روی میز و شطرنج دختران از تاریخ ۱۵ بهمن لغایت ۲۱ بهمن به میزبانی دانشگاه بیرجند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مسابقات تنیس روی میز پسران با ورود تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها از 15 بهمن آغاز شد. مسابقات این رشته نیز از 16 بهمن لغایت 19 بهمن 1402  با شرکت 7 دانشگاه برگزار شد. در مسابقات تنیس در بخش تیمی 6 دانشگاه شامل: (دانشگاه فردوسی مشهد، صنعتی شاهرود، سمنان، بین المللی امام رضا (ع) ، گرمسار ) و در بخش انفرادی تمامی دانشگاه های مذکور به اضافه دانشگاه امام سجاد مشهد در محل سالن کوثر دانشگاه بیرجند با یکدیگر به رقابت پرداختند.
در بخش تیمی مسابقات تنیس دانشگاه بیرجند مقام اول، دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) مقام دوم، دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه سمنان مقام سوم مشترک را کسب کردند. در مسابقات دوبل تنیس روی میز دانشجویان پسر، مقام اول را امیرحسین عباس پور و معراج محمودی از دانشگاه بیرجند و مقام دوم  حجت علیزاده و محمد نبی زاده از دانشگاه بین المللی امام رضا(ع)، و مقام سوم مشترک را دانشگاه فردوسی مشهد با حضور عرفان کریمیان و کامران نرگس و محمدحسین عبدلی و مهدی صفری نیا از دانشگاه سمنان بدست آوردند. در مسابقات انفرادی  به صورت تک حذفی نیز دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) توسط حجت علیزاده مقام اول و دانشگاه بیرجند با امیرحسین عباس پور مقام دوم را بدست آوردند. همچنین مقام سوم مشترک را از دانشگاه فردوسی مشهد عرفان کریمیان و از دانشگاه سمنان محمدحسین عبدلی کسب کردند.

مسابقات والیبال دانشجویان دختر در تاریخ 16 بهمن با پذیرش چهار تیم آغاز گردید. رقابت‌ها از تاریخ 17 بهمن لغایت 19 بهمن با شرکت دانشگاه‌های فردوسی مشهد، بیرجند سمنان و نیشابور به صورت دوره‌ای آغاز شد و در این مسابقات دانشگاه فردوسی مشهد مقام اول، دانشگاه سمنان مقام دوم، دانشگاه بیرجند مقام سوم را از آن خود کرد.

مسابقات شطرنج دانشجویان پسر با ورود تیم‌ها درتاریخ 16 بهمن آغاز شد، از تاریخ 17 لغایت 19 مسابقات در سه بخش استاندارد، بلیتس و سریع برگزار شد. در بخش بلیتس (دانشگاه فردوسی مشهد اول، دانشگاه صنعتی شاهرود دوم و دانشگاه بیرجند سوم) در بخش استاندارد دانشگاه فردوسی مقام اول، دانشگاه سمنان مقام دوم، دانشگاه بیرجند مقام سوم  و در بخش رپید(سریع) دانشگاه فردوسی مقام اول، دانشگاه بیرجند مقام دوم و دانشگاه سمنان مقام سوم را از آن خود کردند.

مسابقات تنیس روی میز دانشجویان دختر از 19 بهمن لغایت 21 بهمن  1402 با شرکت 4 دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه بیرجند و امام سجاد مشهد و اسفراین برگزار شد. در بخش تیمی فردوسی مشهد مقام اول و دانشگاه بیرجند مقام دوم  را کسب کردند و در بخش دوبل مریم وحید و فاطمه برزنونی از دانشگاه فردوسی مشهد مقام اول، مهسا نیک روان و محدثه چکنه از دانشگاه فردوسی مشهد مقام دوم، مینا نظری و پرستو شایسته و مریم دادگر عزیز و حانیه سادات علمدار از دانشگاه بیرجند مقام سوم مشترک، در بخش انفرادی نگین وفایی پور از دانشگاه غیر انتفاعی سجاد مشهد مقام اول، فاطمه برزنونی از دانشگاه فردوسی مشهد مقام دوم، مریم وحید از دانشگاه فردوسی مشهد و پرستو شایسته از دانشگاه بیرجند مقام سوم مشترک را کسب کردند.
مسابقات شطرنج دانشجویان دختر از  20 لغایت 21 بهمن 1402 با حضور دانشگاه‌های فردوسی مشهد، بیرجند، کوثر بجنورد برگزار شد. در بخش بلیتس دانشگاه بیرجند مقام اول، دانشگاه فردوسی مشهد مقام دوم و دانشگاه کوثر بجنورد مقام سوم را کسب کردند و در بخش استاندارد دانشگاه فردوسی مقام اول، دانشگاه بیرجند مقام دوم و دانشگاه کوثر بجنورد مقام سوم را کسب کردند. در بخش سریع (رپید) دانشگاه فردوسی مقام اول، دانشگاه بیرجند مقام دوم و دانشگاه کوثر بجنورد مقام سوم را به دست آوردند.