انتصاب رابط دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت عتف در دانشگاه بیرجند

۰۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۳ کد : ۲۷۰۵۱ اخبار ستادی
براساس ابلاغی از سوی دکتر حامد کرمی، مدیرکل دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات، دکتر حسین شکوهی‌فرد، عضو هیأت علمی پردیس علوم رفتاری به عنوان رابط دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت عتف در دانشگاه بیرجند منصب شد.
انتصاب رابط دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت عتف در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابلاغ معرفی دکتر حسین شکوهی فرد به سمت رابط دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت عتف در دانشگاه بیرجند آمده است؛ با عنایت به پیشنهاد رئیس محترم دانشگاه، بدینوسیله نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمندتان جنابعالی را به عنوان « رابط دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت عتف در دانشگاه بیرجند » منصوب می‌نمایم. انتظار دارد به منظور تحقق بهینه و مطلوب برنامه‌های این دفتر و با رعایت دقیق و شایسته قوانین و مقررات، وظایف محوله را در راستای تسـریع و تسهیل به درخواست‌های مراجعین و مکاتبات ارسالی ازسوی این دفتر بر اساس شرح وظایف ابلاغی به عمل آورید.
در بخشی از شرح وظایف ابلاغی به رابط دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت عتف در دانشگاه بیرجند مواردی شامل؛ دریافت و پاسخگویی به کلیه درخواستها و شکایات، بررسی و تحقیق درخصوص صحت یا سقم موضوع شکایت و اخذ نظرات و پیشنهادات واحدهای تخصصی تا اخذ نتیجه نهایی و پسخگویی به شکایت، همکاری  و تعامل با تیم بازرسی اعزامی، ارائه گزارش از شکایات واصله و رسیدگی شده در مقاطع سه ماهه، تمهید مقدمات جهت ارتقای سلامت نظام اداری و ...، ارائه گزارشات فصلی و موردی و حضور در جلسات دوره‌ای این دفتر برای همکاری و تبادل نظر و ارائه گزارشات آمده است.

آخرین ویرایش۰۱ اسفند ۱۴۰۲