انتصاب سرپرست اداره تحصیلات تکمیلی

۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۴ کد : ۲۷۴۶۵ اخبار ستادی
طی ابلاغی دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر ابوالفضل بیجاری، عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی برق ـ الکترونیک دانشکده مهندسی را به سمت سرپرست اداره تحصیلات تکمیلی منصوب کرد. پس از انتصاب رئیس اداره تحصیلات تکمیلی از سوی رئیس دانشگاه، مراسم تکریم و معارفه رئیس اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه با حضور معان آموزشی و تحصیلات تکمیلی و اعضای شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه، روز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در سالن رسانه برگزار شد.
انتصاب سرپرست اداره تحصیلات تکمیلی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابلاغ صادره از سوی رئیس دانشگاه به سرپرست اداره تحصیلات تکمیلی آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایسـتگی‌های علمی و اجرایی جناب‌عالی، بنا به پیشـنهاد معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سـمت آموزشی و پژوهشی، به عنوان سرپرست اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب می‌شوید.
همچنین  در حاشیه برگزاری اولین جلسه شورای تحصیلات تکمیلی در سال جاری، مراسم تکریم و معارفه سرپرست جدید اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار شد. دکتر سیدجواد حسینی واشان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، در این مراسم، ضمن تشکر و قدردانی از تلاش‌ها، زحمات و خدمات ارزشمند دکتر بهنام فرد، رئیس سابق اداره تحصیلات تکمیلی در طی دوره مسئولیت و انجام خدماتی من جمله اصلاح روندها، نظم دهی، غیرحضوری نمودن فرایندها و اصلاح آیین نامه‌ها تشکر کرد. دکتر حسینی‌واشان مهمترین نقاط قوت و کارکردهای اداره تحصیلات تکمیلی را  الکترونیکی شدن کلیه فرایندهای سامانه پویا ، تدوین شیوه نامه بسندگی زبان، اعزام دانشجویان به فرصت مطالعاتی، تدوین آیین نامه حمایت از طرح دانشجوی استادمحور و ... دانست و به نقش برجسته آقای دکتر بهنام فرد در تحقق این اهداف اشاره کرد.
 همچنین معاون آموزشی دانشگاه از دکتر بیجاری بابت قبول مسئولیت  تشکر و برای ایشان آرزوی موفقیت کرد.
در پایان مراسم، لوح تقدیری به رسم یادبود به دکتر بهنام فرد اهدا گردید و ا ضمن قدردانی از خدمات ایشان در طی دوران تصدی ین مسئولیت، حکم انتصاب دکتر بیجاری نیز تقدیم شد.