برگزاری کارگاه آموزشی توسعه ظرفیت های یادگیری

۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۱ کد : ۲۸۵۱ اخبار ستادی
کارگاه آموزشی توسعه ظرفیت های یادگیری امروز یکشنبه ۸ اردیبهشت ۹۸ به همت مدیریت برنامه، بودجه و تشکیلات و مدیریت امور مالی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی توسعه ظرفیت های یادگیری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، این کارگاه آموزشی با حضور 50 نفر از کارشناسان حوزه های اداری و مالی، آموزشی و تحصیلات تکمیلی و پژوهش و فناوری در محل مجموعه کارگاه آموزشی "بشارت" دانشگاه واقع در مرکز مشاوره برگزار گردید.

هادی سحابی مدرس این کارگاه آموزشی با تشریح مسایل توسعه ای و چالش های پیش رو به مفاهیمی همچون یادگیری گروهی، یادگیری سازمانی و ظرفیت های موجود اشاره کرد.

وی با برشمردن افراد شایسته به عنوان سرمایه های سازمانی گفت: آنچه می تواند چارچوب های ذهنی افراد را دچار تغییر نماید آموزش است.

سحابی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به ظرفیت های یادگیری اظهار داشت: آنچه از توسعه سازمان پیشگیری می کند آموخته های نادرستی است که اعضای سازمان در گذشته و در چرخه یادگیری آموخته اند و این آموخته ها چارچوب های ذهنی افراد را شکل داده است.