برگزاری کارگاه آموزشی کارآفرینی گردشگری

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۷:۴۱ کد : ۲۸۸۸ اخبار ستادی
کارگاه آموزشی کارآفرینی گردشگری توسط مرکزنوآوری و شتابدهی دانشگاه و با همکاری هسته کارآفرینی دانشکده ادبیات و علوم انسانی روز یکشنبه ۸ اردیبهشت ۹۸ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، کارگاه آموزشی کارآفرینی گردشگری با حضور جمعی از اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه در محل تالار علامه فرزان دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.
دکتر روشن بابایی همتی مدرس این کارگاه گفت: گردشگری دارای ۹ شاخه اصلی شامل سرگرمی و تفریح، آموزش، محل اقامت، آموزش و رفاه، تجارت، میراث کشاورزی، مواد غذایی، تفریح در فضای باز و گردشگری کشاورزی مبتنی بر مزرعه است.
وی ضمن ارائه پیشنهاد استفاده از رنگ عنابی به عنوان رنگ معرف شهر بیرجند اظهار داشت: برای  برند سازی در حوزه گردشگری باید متناسب با شهر بیرجند برای ایجاد شعار مختص در این حوزه اقدام شود.
در ادامه دکتر بابایی همتی با برشمردن عناصر تاثیرگذار در این حوزه بر ایجاد موزه محصولات استراتژیک شامل زرشک، زعفران و عناب تاکید کرد.