توسط دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست صورت پذیرفت:

برگزاری نشست بررسی علل سیلاب های اخیر در کشور

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۴ کد : ۲۸۹۳ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
برگزاری نشست بررسی علل سیلاب های اخیر در کشور

نشست بررسی علل سیلاب های اخیر در کشور، روز یکشنبه 8 اردیبهشت 98 در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده کشاورزی، به میزبانی دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست و همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و انجمن علمی آبخیزداری ایران و سیستم های سطوح آبگیر باران ایران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در این نشست که با حضور کارشناسان بخش های مختلف دستگاه های اجرایی از قبیل؛ شرکت آب و فاضلاب استان، شهرداری بیرجند و سازمان آب منطقه ای استان برگزار شد، دکتر شعله قلاسی مود، مسئول امور پژوهشی دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست ضمن خیر مقدم به حاضران دلیل تشکیل این جلسه را یادآور گردید. دکتر سید محمد تاجبخش مرجعیت علمی دانشگاه را در مطالبات اجتماعی و بررسی مشکلات ناشی از سیلاب های اخیر بیان نمود.

دکتر علی شهیدی نیز در ادامه این نشست به تحلیل سیلاب های اخیر پرداخت و در انتها دکتر عباس خاشعی سیوکی و دکتر محسن پور رضا بیلندی از گروه مهندسی آب و مهندس سالاری از اداره آب و فاضلاب خراسان جنوبی به ایراد نظراتشان در این خصوص پرداختند.