برگزاری جلسات دورهمی مسیر شغلی در دانشگاه بیرجند

۰۶ آبان ۱۴۰۳ | ۱۰:۴۰ کد : ۲۹۰۸۳ اخبار دانشکده‌ها
جلسات دورهمی مسیر شغلی روز چهارشنبه ۲ آبان و شنبه ۵ آبان ۱۴۰۳، در پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست و پردیس علوم پایه با حضور جمعی از دانشجویان دانشکده کشاورزی و رشته زیست شناسی برگزار شد.
برگزاری جلسات دورهمی مسیر شغلی در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دومین جلسه دورهمی مسیر شغلی با حضور جمعی از دانشجویان دانشکده کشاورزی به همت معاونت دانشجویی و با همکاری دانشکده کشاورزی در سالن آمفی تئاتر این دانشکده برگزار شد.
همچنین سومین جلسه دورهمی مسیر شغلی در دانشگاه بیرجند نیز به همت معاونت دانشجویی و همکاری صمیمانه انجمن علمی زیست شناسی پردیس علوم پایه با حضور دانشجویان رشته زیست شناسی در ساختمان مانا ۳ سالن مهندس امینی برگزار گردید.
 جلسات دورهمی با تدریس مهندس صالح سلطان پور، مدیر آکادمی کسب و کار کانکت به منظور بررسی مسیر شغلی ایده‌آل، شناخت علایق ،شخصیت و استعداد در دانشجویان و روشهای کسب مهارت برگزار گردید.