انتصاب اعضای هیأت علمی دانشگاه بیرجند در کارگروه استانی احیا و تعادل‌بخشی آب‌های زیرزمینی

۰۷ آبان ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۱ کد : ۲۹۱۰۰ اخبار ستادی
دکتر ابوالفضل اکبرپور و دکتر حسین خزیمه‌نژاد، اعضای هیأت علمی این دانشگاه، به عنوان اعضای کارگروه استانی اطلاع‌رسانی و آگاه‌بخشی طرح احیا و تعادل‌بخشی آب‌های زیرزمینی منصوب شدند. این انتصابات از سوی شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی صورت گرفته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دو تن از اعضای هیأت علمی این دانشگاه در کارگروه استانی اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی طرح احیا و تعادل‌بخشی آب‌های زیرزمینی منصوب شدند. این انتصابات از سوی شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی صورت گرفته است.
در این انتصابات، دکتر ابوالفضل اکبرپور و دکتر حسین خزیمه نژاد به‌عنوان اعضای هیأت علمی دانشگاه بیرجند به این کارگروه پیوستند. این افراد با همت و تلاش خود در رسیدن به اهداف کارگروه نقشی مهم ایفا خواهند کرد. نامه انتصاب توسط عباس سارانی، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی، امضا شده است.
روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند برای این اساتید محترم آرزوی موفقیت و سربلندی دارد.

کلید واژه ها: انتصاب دکتر ابوالفضل اکبرپور دانشگاه بیرجند دکتر حسین خزیمه‌نژاد آب‌های زیرزمینی شرکت آب شرکت آب منطقه‌ای عباس سارانی

آخرین ویرایش۰۷ آبان ۱۴۰۳