کارگاه گردشگری خلاق در دانشگاه بیرجند برگزار شد

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۷:۵۵ کد : ۲۹۱۹ اخبار ستادی
کارگاه آموزشی گردشگری خلاق توسط مرکزنوآوری و شتابدهی دانشگاه روز دوشنبه ۹اردیبهشت ۹۸ در محل تالار علامه فرزان دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ببرجند، این کارگاه با حضور اعضای هیات علمی و استقبال دانشجویان دانشگاه بیرجند، دانشگاه پیام نور و تیمهای استارت آپ ویکند گردشگری کویر لوت همراه بود.
تیمهای استارت آپی و تیم دانشجویی MRT با  ( دانشجویان دانشگاه بیرجند، دانشگاه پزشکی بیرجند، دانشگاه صنعتی بیرجند، دانشکاه فنی و حرفه ای ابن حسام بیرجند، دانشکده فنی و حرفه ای سپیده کاشانی بیرجند و ...) با همراهی و هدایت خانم دکتر فلکی در کارگاه به مشارکت و فراگیری اصول گردشگری خلاق پرداختند.
دکتر بابائی مدرس این کارگاه آموزشی بود که با ارائه اصول گردشگری خلاق و برندسازی، پتانسیلهای منحصر به فرد بیرجند و خراسان جنوبی را مورد توجه قرار داد.