برگزاری هشتمین سالگرد تدفین شهید گمنام دانشگاه

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۰:۲۱ کد : ۲۹۹۲ اخبار ستادی
به مناسبت هشتمین سالگرد تدفین اولین شهید گمنام دانشگاه بیرجند مراسمی شامگاه جمعه۱۳اردیبهشت ۱۳۹۸ با حضور جمعی از مدیران دانشگاه،مسئولان استان و دانشجویان در محل دانشگاه بیرجند برگزار گردید.
برگزاری  هشتمین سالگرد تدفین شهید گمنام دانشگاه

در ابتدای این مراسم، دکتر محمدقادر قادری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند، ضمن خوش آمدگویی به شرکت کنندگان در این یادواره، گفت: برگزاری اینگونه مراسم کاری مقدس است و افرادی که برگزارکننده این مراسم هستند از روی اعتقاد خود و با توجه به مقدس بودن این کارها، آن را انجام می دهند. وی در ادامه از دست اندرکاران بسیج دانشجویی دانشگاه بابت برگزاری این مراسم، تشکر و قدردانی کرد.
در ادامه، اجرای تئاتر توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی بیرجند و پخش کلیپ از دیگر بخش‌های این یادواره بود.
احمدیان، راوی دوران دفاع مقدس به بیان روایتگری پرداخت. در پایان، حاضرین با حضور در محل تدفین شهید گمنام، یاد و خاطره شهدا را گرامی داشتند.
شایان ذکر است در این مراسم از خانواده شهید نائبی و شهید کاردیده شهدای مدافع وطن و شهید بصیری پور اولین شهید مدافع حرم خراسان جنوبی تقدیر به عمل آمد.