برگزاری هشتمین دوره مسابقات برنامه نویسی ACM در دانشگاه بیرجند

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۰ کد : ۳۰۰۱ اخبار ستادی
برگزاری هشتمین دوره مسابقات برنامه نویسی ACM در دانشگاه بیرجند

هشتمین دوره مسابقات برنامه نویسی ACM روز جمعه 13 اردیبهشت 98 در محل سالن اطلاع رسانی کتابخانه مرکزی دانشگاه به عنوان بزرگترین مسابقات برنامه نویسی استان خراسان جنوبی به همت انجمن علمی کامپیوتر و گروه کارآفرینی در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در این دوره از مسابقات 19 تیم با مجموع 55 شرکت کننده از دانشگاه های بیرجند و صنعتی بیرجند با یکدیگر به رقابت پرداختند.
در انتهای مسابقات تیم Cactus از دانشگاه بیرجند با ترکیب علی نجفی، عاطفه کمیلی و علی عبداللهی به مقام اول دست پیدا کرد. تیم TAHMELAPACHME از دانشگاه صنعتی بیرجند با ترکیب مرتضی بهبودیان، زهرا میرکاظمی و مرتضی نوفرستی به مقام دوم و تیم Asb-e tak shakh از دانشگاه بیرجند با ترکیب مهدی زارع، افسانه کریمی و امیر محمدی به مقام سوم این دوره از مسابقات دست پیدا کردند.
همچنین گفتنی است تیم اول این دوره، به مسابقات منطقه ای غرب آسیا که قرار است در دانشگاه صنعتی شریف برگزار گردد اعزام خواهند شد.