اعضای کمیته رصد دانشگاه منصوب شدند

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۹ کد : ۳۰۵۳ اخبار ستادی
دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند اعضای کمیته رصد دانشگاه بیرجند را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، رئیس دانشگاه بیرجند طی ابلاغ های جداگانه ای دکتر سیدوحید اسلامی معاون اداری و مالی، دکتر محسن آیتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر محسن خورشید زاده معاون دانشجویی، دکتر علی ثقه الاسلامی مدیر حراست، دکتر محمدحسین خسروی مدیر آموزشی، علیرضا منصوری مدیر دانشجویی و علی خالدی مدیر مالی را به عنوان اعضای کمیته رصد دانشگاه بیرجند منصوب کرد.
در بخشی از این ابلاغ ها آمده است:
براساس دستور مقام عالی وزارت و به منظور بررسی و آسیب شناسی مشکلات و نارسایی ها و شناسایی راهکارهای حل بحران و اتخاذ تدابیر به موقع، به عنوان عضو کمیته رصد دانشگاه منصوب می شوید.
امید است با برنامه ریزی، ساماندهی و تصمیم گیری به هنگام در ارائه تسهیلات به دانشگاهیان به ویژه در شرایط کنونی کشور که با محدودیت ها و موانع مختلف مالی و اعتباری روبرو می باشد، موفق و موید باشید