انتصاب دکتر عباس خاشعی سیوکی به عنوان عضو حقیقی شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه بیرجند

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۰ کد : ۳۲۱۱ اخبار ستادی
دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، طی ابلاغی دکتر عباس خاشعی سیوکی را به مدت یک سال به عنوان عضو حقیقی شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه بیرجند منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در بخشی از این ابلاغ آمده است؛ بنا به تقاضای جنابعالی و تأیید هیأت رئیسه محترم دانشگاه و نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگی های علمی و اجرایی تان، به موجب این ابلاغ به مدت یک سال به عنوان عضو حقیقی شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه بیرجند منصوب می شوید.

دکتر عباس خاشعی سیوکی دانشیار دانشگاه بیرجند و عضو هیات علمی گروه آموزش علوم و مهندسی آب دانشکده کشاورزی و دارای مدرک دکتری تخصصی علوم و مهندسی آبیاری از دانشگاه تربیت مدرس می باشد.

از جمله وظایف شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه می توان به تصویب سیاست های کلان، تهیه و تدوین برنامه اجرایی به طور سالانه و در راستای اهداف و شاخص های مدیریت سبز اشاره کرد.

(رزومه)