برگزاری اولین جلسه شورای دانشگاه در سال ۱۳۹۸

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۷:۲۱ کد : ۳۲۴۹ اخبار ستادی
اولین جلسه شورای دانشگاه بیرجند در سال جاری امروز چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت در سالن گردهمایی های حوزه ریاست برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر احمدخامسان رئیس دانشگاه بیرجند ضمن اطلاع رسانی بخشی از اقدامات انجام شده گفت: لزوم پیاده سازی و راه اندازی سامانه جامع سدف، توجه به شاخص های رتبه بندی دانشگاه در سال98 و تأکید بر اجرای برنامه های عملیاتی پیشنهادی موارد مورد تاکید در سال جاری است.
در ادامه اعضای شورای دانشگاه به بررسی و تصویب اساسنامه موزه و مرکز اسناد و مفاخر فرهنگی و دانشگاهی بیرجند ، افزودن شش رشته جدید و واگذاری اختیارات تأیید نهایی برنامه‌های درسی از شورای دانشگاه به شورای برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه پرداختند.
در این جلسه دکتر لیلا طالب زاده شوشتری مدیرگروه آموزشی روانشناسی گزارش کمی یافته‌های پژوهش انجام گرفته پیرامون پرونده‌های کمیسیون موارد خاص دانشگاه را ارائه کرد.
همچنین محمدعلی خالدی مدیر امور مالی دانشگاه به ارائه گزارش وضعیت حق‌التدریس اعضای هیأت علمی و مدعوین پرداخت.